Associa’t

Som una associació de persones per la defensa del medi ambient a Mallorca. Juntem a les persones per realitzar un canvi que ningú de nosaltres pot aconseguir tot sol. Pots ser part d’això.

Fent-te soci / sòcia d’Amics de la Terra ens ajudes a tirar endavant els nostres projectes i campanyes de conscienciació i sensibilització mediambiental amb eficàcia i independència.

Les persones sòcies es donen d’alta en una llista de correu electrònic exclusiva per mantenir-les informades sobre les nostres activitats i accions durant tot l’any. Poden participar en les decisions dels projectes, línees d’actuació, estratègiques, etc. També reben els nostres butlletins i tenen descomptes en els cursos i sortides que organitzam.

Quota de soci/a ordinària

  • Individual: 10 € trimestre / 40 € anual
  • Familiar: 15 € trimestre / 60 € anual
  • Reduïda (entre 14 i 25 anys o majors de 65 anys): 5 € trimestre / 20 € anual

El nostre número de compte és ES68 2056 0004 4010 0056 4524 (Caixa Colonya). O pots escriure’ns a participacio@amicsdelaterra.org o cridar al 971757939.

[civicrm component=”profile” gid=”14″ mode=”create” hijack=”0″]

Com a persona associada, t’enviarem alguns correus per informar-te de les nostres activitats i accions. També rebràs els nostres butlletins mensuals i podràs gaudir de descomptes en els cursos i sortides que organitzam.